Gepeste Mart Grol bracht regematig pauze op toilet door (Weet ik Veel)

Gepeste Mart Grol bracht regematig pauze op toilet door (Weet ik Veel)

Weet Ik Veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gepeste <em>Mart Grol</em> bracht regematig pauze op toilet door (<em>Weet ik Veel</em>) Weet Ik Veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Presenterend journalist van Radio 538 Mart Grol werd veel gepest op de middelbare school. Hij vertelt in Weet Ik Veel openhartig hoe hij daarmee om is gegaan. Mart werd flink te grazen genomen door vooral jongens en heeft dan ook regelmatig de pauze op het toilet doorgebracht. Zijn doel journalist te worden heeft hem geholpen: "Als je dat in je hoofd houdt, dan kom je ook zo'n periode door", legt hij uit. Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Raven van Dorst in Zomergasten over pestverleden: "Makkelijk om ergens bij te horen" Bekijk deze video » Remy Bonjasky schrijft kinderboek 'Remy wordt sterk' over eigen jeugd (Koffietijd) Bekijk deze video » Flemming bij Jinek: 'Ik werd gepest omdat ik met mijn droom bezig was' Bekijk deze video »
TV :
Gepeste Mart Grol bracht regematig pauze op toilet door (Weet ik Veel)

Presenterend journalist van Radio 538 Mart Grol werd veel gepest op de middelbare school. Hij vertelt in Weet Ik Veel openhartig hoe hij daarmee om is gegaan. Mart werd flink te grazen genomen door vooral jongens en heeft dan ook regelmatig de pauze op het toilet doorgebracht. Zijn doel journalist te worden heeft hem geholpen: "Als je dat in je hoofd houdt, dan kom je ook zo'n periode door", legt hij uit.

Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV