Heel Holland Bakt: halve finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt: halve finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt: halve finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending De tijd is gekomen dat de laatste thuisbakker afvalt voordat we de finale hebben bereikt: het is dus tijd voor de halve finale! Ditmaal heeft de aflevering geen thema, maar het wordt zeker de aflevering van de klassiekers. Dubbel zo lekker?De bakkers beginnen de halve finale met het maken van een opdracht genaamd '2 klassiekers in 1'. De jury en André vinden dan natuurlijk dat de klassiekers dan natuurlijk ook dubbel zo lekker smaken. Of dat gaat gebeuren, moeten we nog maar afwachten. FinalistenDe technische opdracht is een suikertentje, een echt bouwwerkje en zelfs volgens Robèrt een echte uitdaging. Na het spektakelstuk, een volledige broodmand, wordt bekend wie de laatste afvaller is. Wie worden de finalisten van Heel Holland Bakt seizoen 10? Bekijk ook Heel Holland Bakt: André van Duin start de aflevering van zondag op een bijzondere manier Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: André van Duin speelt vals met baksel (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De tijd is gekomen dat de laatste thuisbakker afvalt voordat we de finale hebben bereikt: het is dus tijd voor de halve finale! Ditmaal heeft de aflevering geen thema, maar het wordt zeker de aflevering van de klassiekers.

Dubbel zo lekker?
De bakkers beginnen de halve finale met het maken van een opdracht genaamd '2 klassiekers in 1'. De jury en André vinden dan natuurlijk dat de klassiekers dan natuurlijk ook dubbel zo lekker smaken. Of dat gaat gebeuren, moeten we nog maar afwachten.

Finalisten
De technische opdracht is een suikertentje, een echt bouwwerkje en zelfs volgens Robèrt een echte uitdaging. Na het spektakelstuk, een volledige broodmand, wordt bekend wie de laatste afvaller is. Wie worden de finalisten van Heel Holland Bakt seizoen 10?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV