Reizen Waes Wereldsteden in Nairobi gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Wereldsteden in Nairobi gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Wereldsteden in Nairobi gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tom Waes is terug met een nieuwe serie Reizen Waes: Wereldsteden. In deze aflevering reist de Vlaamse journalist af naar de hoofdstad van Kenia: Nairobi. Hij deed vorige week Mumbai al aan. Jonge bevolkingNairobi is op dit moment de snelst groeiende stad van Afrika. De gemiddelde leeftijd in deze wereldstad is 21 jaar, en door die zeer jonge bevolking staat Nairobi bovendien symbool voor de toekomst van het continent. Die blik op de toekomst brengt Tom bij enkele opvallende verhalen. IJshockeyZo traint hij in deze aflevering mee met het enige ijshockeyteam van Oost-Afrika, waar hij naast dat hij de schaatsen onderbind ook de bijzondere verhalen van het team aanhoort. Daarnaast test Tom de eerste Afrikaanse auto en bezoekt hij de laatste twee levende noordelijke witte neushoorns. Bekijk ook Reizen Waes Wereldsteden op Hollywood Walk Of Fame: ‘Ster kost 40.000 dollar’ Bekijk deze video » Heeft Marieke Elsinga een oogje op Tom Waes? (I Can See Your Voice) Bekijk deze video »
Uitzending :
Reizen Waes Wereldsteden in Nairobi gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Tom Waes is terug met een nieuwe serie Reizen Waes: Wereldsteden. In deze aflevering reist de Vlaamse journalist af naar de hoofdstad van Kenia: Nairobi. Hij deed vorige week Mumbai al aan.

Jonge bevolking
Nairobi is op dit moment de snelst groeiende stad van Afrika. De gemiddelde leeftijd in deze wereldstad is 21 jaar, en door die zeer jonge bevolking staat Nairobi bovendien symbool voor de toekomst van het continent. Die blik op de toekomst brengt Tom bij enkele opvallende verhalen.

IJshockey
Zo traint hij in deze aflevering mee met het enige ijshockeyteam van Oost-Afrika, waar hij naast dat hij de schaatsen onderbind ook de bijzondere verhalen van het team aanhoort. Daarnaast test Tom de eerste Afrikaanse auto en bezoekt hij de laatste twee levende noordelijke witte neushoorns.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Reizen Waes

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV