Bijzondere beelden: roedel wolven gespot op de Veluwe (video)

Bijzondere beelden: roedel wolven gespot op de Veluwe (video)

Bijzondere beelden in RTL Nieuws. Een roedel wolven is gespot op de veluwe. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Bijzondere beelden: roedel <em>wolven</em> gespot op de Veluwe (video) Bijzondere beelden in RTL Nieuws. Een roedel wolven is gespot op de veluwe. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. RoedelHet zijn goede beelden van een wildcamera: een roedel van negen wolven is gespot op de Veluwe. Het zou om twee volwassen wolven gaan, met hun welpen en pupers. Bekijk de bijzondere beelden van RTL Nieuws hierboven. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Wolven veroorzaken heftige discussie aan tafel bij HLF8: "Je kletst uit je nek!" Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: moeten we accepteren dat de wolf schapen vermoordt? Bekijk deze video » Sam Hagens in HLF8 over Thierry Baudet: 'Hij geniet ervan' (video) Bekijk deze video » Beau: boswachter Arjan Postma wil schapenhouder helpen maar ook wolf laten rondlopen Bekijk deze video » ZIEN: Boer Roelof huilt om zijn zestien gedode schapen door wolven Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzondere beelden: roedel wolven gespot op de Veluwe (video)

Roedel
Het zijn goede beelden van een wildcamera: een roedel van negen wolven is gespot op de Veluwe. Het zou om twee volwassen wolven gaan, met hun welpen en pupers. Bekijk de bijzondere beelden van RTL Nieuws hierboven.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV