Video: megabrand in West-Fries dorpje, vlammen overgeslagen naar meerdere gebouwen

Video: megabrand in West-Fries dorpje, vlammen overgeslagen naar meerdere gebouwen

Video: <em>megabrand</em> in West-Fries dorpje, vlammen overgeslagen naar meerdere gebouwen Na een grote brand in een bedrijfspand in het West-Friese Schellinkhout (Noord-Holland) is zondag een overleden persoon aangetroffen, meldt Hart van Nederland. De brand brak in de nacht van zaterdag op zondag uit in een pand met meerdere units aan de Dorpsweg. Het bedrijfsterrein werd ontruimd, net als meerdere omliggende woningen. Bewoners werden ergens anders opgevangen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Mark Rutte reageert op conclusies Holocaust-onderzoek Bekijk deze video » Video: uitslaande brand verwoest woning volledig in Groningen Bekijk deze video » Zien: prinses Amalia en koningspaar aangekomen op Bonaire (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na een grote brand in een bedrijfspand in het West-Friese Schellinkhout (Noord-Holland) is zondag een overleden persoon aangetroffen, meldt Hart van Nederland. De brand brak in de nacht van zaterdag op zondag uit in een pand met meerdere units aan de Dorpsweg. Het bedrijfsterrein werd ontruimd, net als meerdere omliggende woningen. Bewoners werden ergens anders opgevangen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV