Kritiek op MAFS-Nicole & Martijn: 'Ze gunnen het elkaar niet' (Renze op zondag)

Kritiek op MAFS-Nicole & Martijn: 'Ze gunnen het elkaar niet' (Renze op zondag)

Monday 30 January 2023 om 11:03

Sonny en Dylan, die vorig seizoen van Married At First Sight daadwerkelijk de liefde bij elkaar vonden, bespraken zondagavond met Renze Klamer een paar stellen die nu aan het trouwprogramma meedoen. Daarbij kwamen uiteraard ook Nicole en Martijn voorbij, bij wie met glazen wijn gegooid werd: 'Dan ben je dus al getrouwd en dan gaat het zo fout. Dit is gewoon vreselijk, allebei. Ze geven elkaar niet de shine die ze willen. Ze willen vooral op de voorgrond staan en ze gunnen elkaar niet de tijd.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van 29 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv.

Kritiek op MAFS-<em>Nicole &amp; Martijn</em>: 'Ze gunnen het elkaar niet' (<em>Renze op zondag</em>) Sonny en Dylan, die vorig seizoen van Married At First Sight daadwerkelijk de liefde bij elkaar vonden, bespraken zondagavond met Renze Klamer een paar stellen die nu aan het trouwprogramma meedoen. Daarbij kwamen uiteraard ook Nicole en Martijn voorbij, bij wie met glazen wijn gegooid werd: 'Dan ben je dus al getrouwd en dan gaat het zo fout. Dit is gewoon vreselijk, allebei. Ze geven elkaar niet de shine die ze willen. Ze willen vooral op de voorgrond staan en ze gunnen elkaar niet de tijd.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van 29 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv.
TV :
Kritiek op MAFS-Nicole & Martijn: 'Ze gunnen het elkaar niet' (Renze op zondag)

Actuele video's

Meer actuele video's