ZIEN: zweverig gesprek over 'je hogere zelf' gaat viral (video)

ZIEN: zweverig gesprek over 'je hogere zelf' gaat viral (video)

Een nogal zweverig gesprek tussen twee vrouwen over 'wie je echt bent' gaat momenteel viral op sociale media. Het is dan ook bijna onmogelijk om zonder te lachen te kijken en luisteren naar de stortvloed aan nietszeggende metaforen die voorbij komt: 'Het is de versie van jou die ethereal is, ze is niet fysiek. Je kunt haar fysiek maken, je kunt haar gaan belichamen maar in essentie is zij onsterfelijk en is het een energie waar je op in kan tappen.'

'Na het kijken van dit filmpje kan ik er weer even tegenaan'
Waar de meerderheid van de mensen allang zou zijn afgehaakt blijft de toehoorster in de video liefdevol en begrijpend meeknikken. OpinieZ-Redacteur Rutger van den Noort, die het filmpje deelde, schrijft er de veelzeggende tekst bij: 'Soms zie ik het allemaal niet meer zitten, maar na het kijken van dit filmpje kan ik er weer even tegenaan!!

Bekijk een deel van het opvallende gesprek over 'de schaduw van je ego' hieronder

ZIEN: zweverig gesprek over '<em>je hogere zelf</em>' gaat viral (video) Een nogal zweverig gesprek tussen twee vrouwen over 'wie je echt bent' gaat momenteel viral op sociale media. Het is dan ook bijna onmogelijk om zonder te lachen te kijken en luisteren naar de stortvloed aan nietszeggende metaforen die voorbij komt: 'Het is de versie van jou die ethereal is, ze is niet fysiek. Je kunt haar fysiek maken, je kunt haar gaan belichamen maar in essentie is zij onsterfelijk en is het een energie waar je op in kan tappen.' 'Na het kijken van dit filmpje kan ik er weer even tegenaan'Waar de meerderheid van de mensen allang zou zijn afgehaakt blijft de toehoorster in de video liefdevol en begrijpend meeknikken. OpinieZ-Redacteur Rutger van den Noort, die het filmpje deelde, schrijft er de veelzeggende tekst bij: 'Soms zie ik het allemaal niet meer zitten, maar na het kijken van dit filmpje kan ik er weer even tegenaan!! Bekijk een deel van het opvallende gesprek over 'de schaduw van je ego' hieronder Bekijk ook WAT doet Katja Schuurman in bed!? (Shownieuws) Bekijk deze video » Kritiek op MAFS-Nicole & Martijn: 'Ze gunnen het elkaar niet' (Renze op zondag) Bekijk deze video »
Viral :
ZIEN: zweverig gesprek over 'je hogere zelf' gaat viral (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV