Een Jaar Van Je Leven: vastgebonden bewoners krijsen en Moraima moet naar toilet

Een Jaar Van Je Leven: vastgebonden bewoners krijsen en Moraima moet naar toilet

Een Jaar Van Je Leven is van start gegaan met een prijzenpot van maar liefst 1 miljoen euro. Daar moeten de realitysterren wel wat voor over hebben, zo komen ze voor verschillende spannende uitdagingen te staan. Deze keer zitten ze in groepen aan elkaar vastgebonden en dat brengt heel wat ongemakken met zich mee. Wat doe je als een van de bewoners naar het toilet moet? Want Moraima heeft hoge nood. Ook wordt er over en weer geschreeuwd en is er weer volop irritatie in de loods. Alleen Isaac probeert ervan te genieten…

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: vastgebonden bewoners krijsen en Moraima moet naar toilet Een Jaar Van Je Leven is van start gegaan met een prijzenpot van maar liefst 1 miljoen euro. Daar moeten de realitysterren wel wat voor over hebben, zo komen ze voor verschillende spannende uitdagingen te staan. Deze keer zitten ze in groepen aan elkaar vastgebonden en dat brengt heel wat ongemakken met zich mee. Wat doe je als een van de bewoners naar het toilet moet? Want Moraima heeft hoge nood. Ook wordt er over en weer geschreeuwd en is er weer volop irritatie in de loods. Alleen Isaac probeert ervan te genieten… Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. (Een Jaar Van Je Leven) Jan Willem: 'Het is fucked up, een kleuterschool dit!' Bekijk deze video » Kim is jarig: 'Als Marciano niks heeft dan word ik fucking lijp' Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV