Olifantje Nagarr geboren in Wildlands Emmen: bekijk de bijzondere beelden

Olifantje Nagarr geboren in Wildlands Emmen: bekijk de bijzondere beelden

Maandagochtend vroeg is in Wildlands Emmen een olifantje geboren. Swe Zin, die zelf in 2007 werd geboren in Emmen, is bevallen van een mannetje. De kleine olifant heeft de naam Nagarr gekregen. Het mag een bijzondere bevalling worden genoemd, aangezien de dierenverzorgers voor het eerst op beeld hebben gezien dat een olifant liggend bevalt.

Bekijk de Instagram-post van Wildlands en beveiligingscamerabeelden in de video van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Olifantje Nagarr</em> geboren in Wildlands Emmen: bekijk de bijzondere beelden Maandagochtend vroeg is in Wildlands Emmen een olifantje geboren. Swe Zin, die zelf in 2007 werd geboren in Emmen, is bevallen van een mannetje. De kleine olifant heeft de naam Nagarr gekregen. Het mag een bijzondere bevalling worden genoemd, aangezien de dierenverzorgers voor het eerst op beeld hebben gezien dat een olifant liggend bevalt. Bekijk de Instagram-post van Wildlands en beveiligingscamerabeelden in de video van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. View this post on Instagram A post shared by WILDLANDS Adventure Zoo Emmen (@wildlandsnl) Zien: Gorilla achtervolgt hond in Amerikaanse dierentuin Bekijk deze video » Bekijk de beelden: ontsnapte chimpansee op fiets terug naar dierentuin Oekraïne Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV