Wie is de Mol?: verraadt podcast dat Nabil of Jurre in volgende aflevering afvalt?

Wie is de Mol?: verraadt podcast dat Nabil of Jurre in volgende aflevering afvalt?

Molloten gaan dit seizoen van Wie is de Mol? weer helemaal los, zo wordt ook in een video van de Telegraaf alles besproken. Er wordt volop gespeculeerd, maar deze keer niet alleen over wie de Mol is. In de podcast zijn namelijk elke week twee gasten, een deelnemer en de afvaller. Nu zijn er twee kandidaten nog niet in de podcast te gast geweest, Nabil en Jurre. Zou dit betekenen dat een van hen de komende aflevering Wie is de Mol? moet verlaten?

Bekijk Telegraaf-video over Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em>: verraadt podcast dat Nabil of Jurre in volgende aflevering afvalt? Molloten gaan dit seizoen van Wie is de Mol? weer helemaal los, zo wordt ook in een video van de Telegraaf alles besproken. Er wordt volop gespeculeerd, maar deze keer niet alleen over wie de Mol is. In de podcast zijn namelijk elke week twee gasten, een deelnemer en de afvaller. Nu zijn er twee kandidaten nog niet in de podcast te gast geweest, Nabil en Jurre. Zou dit betekenen dat een van hen de komende aflevering Wie is de Mol? moet verlaten? Bekijk Telegraaf-video over Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe aanwijzingen voor de mogelijke Mol (Wie is de Mol?) Bekijk deze video » Video: Ranomi Kromowidjojo zegt ‘nee’ tegen Temptation Island Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol?: verraadt podcast dat Nabil of Jurre in volgende aflevering afvalt?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV