Renze op zondag: emotionele Rob van Someren vertelt over euthanasie schoonvader Dick

Renze op zondag: emotionele Rob van Someren vertelt over euthanasie schoonvader Dick

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van 29 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv.

Rob van Someren vertelde in Renze op zondag een bijzonder verhaal over zijn schoonvader. De Radio 10-dj heeft een prijs gewonnen voor het moment dat hij op de radio stilstond bij het aankomende overlijden van zijn schoonvader Dick.

Lees verder onder de video.

<em>Renze op zondag</em>: emotionele Rob van Someren vertelt over euthanasie schoonvader Dick Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van 29 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv. Rob van Someren vertelde in Renze op zondag een bijzonder verhaal over zijn schoonvader. De Radio 10-dj heeft een prijs gewonnen voor het moment dat hij op de radio stilstond bij het aankomende overlijden van zijn schoonvader Dick. Lees verder onder de video. Dick kon liedje nog horen voor overlijdenDick had alzheimer en zou de volgende dag komen te overlijden door euthanasie. Rob draaide daarom op de radio nog een keer een nummer speciaal voor hem, zodat hij dit nog kon horen. Ook in de talkshow schiet Rob vol, maar gelukkig komt zijn collega uit het publiek met een zakdoek. Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Dick kon liedje nog horen voor overlijden
Dick had alzheimer en zou de volgende dag komen te overlijden door euthanasie. Rob draaide daarom op de radio nog een keer een nummer speciaal voor hem, zodat hij dit nog kon horen. Ook in de talkshow schiet Rob vol, maar gelukkig komt zijn collega uit het publiek met een zakdoek.

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV