ZIEN: Janice dreigt Michella met emmer water: 'Ze is een tokkie eersteklas'

ZIEN: Janice dreigt Michella met emmer water: 'Ze is een tokkie eersteklas'

Michella en Diva zitten er helemaal doorheen in het primitieve kamp. Het luxe kamp is deze avond in hun zicht én op loopafstand. Ze besluiten daar langs te gaan om wat lekkers te scoren. Janice en Annebel zijn het hier niet mee eens en vragen de twee het kamp te verlaten. Michaella blijft koste wat het kost zitten, waarna Janice haar met een emmer water dreigt. Er breekt bijna ruzie uit, maar Diva weet de boel te sussen.

Bekijk de video van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is te streamen bij Videoland, elke maandag verschijnt een nieuwe aflevering.

ZIEN: Janice dreigt Michella met emmer water: 'Ze is een tokkie eersteklas' Michella en Diva zitten er helemaal doorheen in het primitieve kamp. Het luxe kamp is deze avond in hun zicht én op loopafstand. Ze besluiten daar langs te gaan om wat lekkers te scoren. Janice en Annebel zijn het hier niet mee eens en vragen de twee het kamp te verlaten. Michaella blijft koste wat het kost zitten, waarna Janice haar met een emmer water dreigt. Er breekt bijna ruzie uit, maar Diva weet de boel te sussen. Bekijk de video van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is te streamen bij Videoland, elke maandag verschijnt een nieuwe aflevering. Bekijk ook Echte meisjes in de jungle: Lena valt de hele tijd door haar grote kont Bekijk deze video » Gaby Blaaser: 'Tijdens Echte Meisjes was ik overtijd en toen bleek ik zwanger te zijn' (video) Bekijk deze video » Lena spijt van Brazilian Butt Lift: "Hoop dat het verhaal achter is gebleven bij mensen" (video) Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Janice dreigt Michella met emmer water: 'Ze is een tokkie eersteklas'

Actuele video's

Meer actuele video's