Hilarisch! Maarten van Rossem over 'subsone snelheid' en 'enorme plof' op glijbaan

Hilarisch! Maarten van Rossem over 'subsone snelheid' en 'enorme plof' op glijbaan

Als het onderwerp 'speelparadijs' de revue passeert in De slimste, gaat Philip uiteraard even naar Maarten van Rossem. Hij gaat met zijn kleinkinderen niet naar zo'n paradijs: 'Ik ging gewoon twee straten verderop naar een speelplek en daar stond een heel leuk aluminium glijbaantje.'

Hilarisch! <em>Maarten van Rossem</em> over 'subsone snelheid' en 'enorme plof' op glijbaan Als het onderwerp 'speelparadijs' de revue passeert in De slimste, gaat Philip uiteraard even naar Maarten van Rossem. Hij gaat met zijn kleinkinderen niet naar zo'n paradijs: 'Ik ging gewoon twee straten verderop naar een speelplek en daar stond een heel leuk aluminium glijbaantje.' 'Subsone snelheid'Zijn kleinkinderen hielden er goede humor op na: 'Ze vonden het gek genoeg het leukste als ik met mijn gewicht een subsone snelheid bereikte en met een enorme plof anderhalve meter verder belandde.' Maarten is overigens ook zelf niet ontevreden over zijn glijkwaliteiten: "Ik moet zeggen dat ik het zelf ook wel een lekkere plof vond." Bekijk het fragment van De Slimste Mens hierboven. De slimste mens is elke maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Slimste Mens: Maarten van Rossem vindt mindfulness lulkoek maar is stiekem best mindful Bekijk deze video » De Slimste Mens: Erik Van Looy deelde geen wijn, sigaretten of heroïne met Keanu Reeves Bekijk deze video »

'Subsone snelheid'
Zijn kleinkinderen hielden er goede humor op na: 'Ze vonden het gek genoeg het leukste als ik met mijn gewicht een subsone snelheid bereikte en met een enorme plof anderhalve meter verder belandde.' Maarten is overigens ook zelf niet ontevreden over zijn glijkwaliteiten: "Ik moet zeggen dat ik het zelf ook wel een lekkere plof vond."

Bekijk het fragment van De Slimste Mens hierboven.

De slimste mens is elke maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV