Massa is kassa: Peter en Nicol ruziën over geslachtsdeel giraffe (video)

Massa is kassa: Peter en Nicol ruziën over geslachtsdeel giraffe (video)

Peter en Nicol kijken hun ogen uit op safari en komen onder andere een antilope en een giraffe tegen. Dat die laatste een mannetje is weet Peter zeker: 'Dat zie je toch, daar hangt een hele slurf onder.' Of is het stiekem toch zijn staart?

'Mond dichthouden'
Nicol heeft helemaal geen zin deze discussie: 'Ik maak een filmpje van een giraffe en jullie hebben het over zijn lul, die eronder hangt. Kunnen jullie je mond niet even dichthouden?'

Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa is Kassa, dat qua kijkcijfers in de lift omhoog zit, hieronder

Massa is kassa: <em>Peter</em> en Nicol ruziën over geslachtsdeel giraffe (video) Peter en Nicol kijken hun ogen uit op safari en komen onder andere een antilope en een giraffe tegen. Dat die laatste een mannetje is weet Peter zeker: 'Dat zie je toch, daar hangt een hele slurf onder.' Of is het stiekem toch zijn staart? 'Mond dichthouden'Nicol heeft helemaal geen zin deze discussie: 'Ik maak een filmpje van een giraffe en jullie hebben het over zijn lul, die eronder hangt. Kunnen jullie je mond niet even dichthouden?' Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa is Kassa, dat qua kijkcijfers in de lift omhoog zit, hieronder Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: massa is kassa: hondje Coco krijgt kipnuggets in de McDrive Bekijk deze video » 'Willem-Alexander zou het liefst Máxima in stringetje over strand zien lopen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Massa is kassa: Peter en Nicol ruziën over geslachtsdeel giraffe (video)

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV