Johan Derksen slacht Extinction Rebellion-demonstranten: 'Geitenwollen sokken-gekkies' (Vandaag Inside)

Johan Derksen slacht Extinction Rebellion-demonstranten: 'Geitenwollen sokken-gekkies' (Vandaag Inside)

Johan Derksen heeft zich kapot geërgerd aan het uit de hand gelopen Extinction Rebellion-protest op de snelweg in Den Haag, afgelopen weekend: 'Die verschuilen zich achter de term idealisten maar het zijn oproerkraaiers. Ik vind het geitenwollen sokken-gekkies.' Tafelgast Özcan Akyol denkt hier echter heel anders over.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen slacht <em>Extinction Rebellion</em>-demonstranten: 'Geitenwollen sokken-gekkies' (<em>Vandaag Inside</em>) Johan Derksen heeft zich kapot geërgerd aan het uit de hand gelopen Extinction Rebellion-protest op de snelweg in Den Haag, afgelopen weekend: 'Die verschuilen zich achter de term idealisten maar het zijn oproerkraaiers. Ik vind het geitenwollen sokken-gekkies.' Tafelgast Özcan Akyol denkt hier echter heel anders over. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV