AU!: pijnlijke stiltes tussen Paula en Remco in Married At First Sight

AU!: pijnlijke stiltes tussen Paula en Remco in Married At First Sight

Dinsdagavond zien we in Married At First Sight hoe de huwelijksreis van Paula en Remco enigszins stroef verloopt. Veel goede gesprekken zijn er dan ook nog niet gevoerd: 'Om eerlijk te zijn hebben we elkaar niet zoveel gesproken gedurende de dag, we zijn een beetje op onszelf geweest', vertelt die laatste.

Pijnlijke stiltes
Tijdens het 'romantische' diner wordt duidelijk dat de twee elkaar vooralsnog niet heel veel te vertellen hebben, wat dan weer resulteert in pijnlijke stiltes. Zeer pijnlijke stiltes.

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

AU!: pijnlijke stiltes tussen Paula en Remco in <em>Married At First Sight</em> Dinsdagavond zien we in Married At First Sight hoe de huwelijksreis van Paula en Remco enigszins stroef verloopt. Veel goede gesprekken zijn er dan ook nog niet gevoerd: 'Om eerlijk te zijn hebben we elkaar niet zoveel gesproken gedurende de dag, we zijn een beetje op onszelf geweest', vertelt die laatste. Pijnlijke stiltesTijdens het 'romantische' diner wordt duidelijk dat de twee elkaar vooralsnog niet heel veel te vertellen hebben, wat dan weer resulteert in pijnlijke stiltes. Zeer pijnlijke stiltes. Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook MAFS gemist? Laura en Cathalijne gaan trouwen, eindelijk zien ze elkaar (video) Bekijk deze video » Kritiek op MAFS-Nicole & Martijn: 'Ze gunnen het elkaar niet' (Renze op zondag) Bekijk deze video » 'Willem-Alexander zou het liefst Máxima in stringetje over strand zien lopen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
AU!: pijnlijke stiltes tussen Paula en Remco in Married At First Sight

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV