Au Au, Moraima is in paniek en heeft overal pijn (Een Jaar Van Je Leven)

Au Au, Moraima is in paniek en heeft overal pijn (Een Jaar Van Je Leven)

Er is iets goed fout! Moraima heeft pijn en is in paniek, maar waardoor is onduidelijk. "Ik denk dat het iets aan mijn hart is," aldus Moraima.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Au Au, Moraima is in paniek en heeft overal pijn <em>(Een Jaar Van Je Leven)</em> Er is iets goed fout! Moraima heeft pijn en is in paniek, maar waardoor is onduidelijk. "Ik denk dat het iets aan mijn hart is," aldus Moraima. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kim is jarig: 'Als Marciano niks heeft dan word ik fucking lijp' Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: vastgebonden bewoners krijsen en Moraima moet naar toilet Bekijk deze video » ZIEN: Kim betrapt Mexx en Martin tijdens het krikken (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV