BREAKING NEWS: de Notre Dame staat in brand

BREAKING NEWS: de Notre Dame staat in brand

Een van de meest in het oog springende attracties van Parijs heeft gisterenavond vlam gevat. De Notre Dame stond, te zien in de beelden hieronder, duidelijk in lichterlaaie. Op de video is te zien hoe er veel rook en vuur uit het middenschap kwam.

Alle beelden brand Notre Dame

UPDATE: bekijk hoe de Notre-Dame er van binnen uit ziet na de brand

UPDATE: bekijk hier de live beelden van de brand in de Notre Dame

UPDATE: bekijk hier de beelden van het instorten van de toren

Volgens de Franse politie is de brand niet aangestoken. De brand zou zijn ontstaan tijdens werkzaamheden aan de middeslte toren. De politie heeft gevraagd om bij de toren uit de buurt te blijven om de hulpdiensten meer ruimte te geven.

De 130 meter lange kerk bestaat uit vijf zogeheten schepen en is gebouwd in vroeg-gotische stijl. De kathedraal is vooral beroemd vanwege haar gebrandschilderde ramen en de twee karakteristieke torens. van beide 90 meter hoog. De Notre Dame werd in 1845 nog gerestaureerd.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Bekijk hieronder de heftige beelden die gemaakt werden door omstanders.

Zelfs President Trump tweet over de brand:

BREAKING NEWS: de Notre Dame staat in brand Een van de meest in het oog springende attracties van Parijs heeft gisterenavond vlam gevat. De Notre Dame stond, te zien in de beelden hieronder, duidelijk in lichterlaaie. Op de video is te zien hoe er veel rook en vuur uit het middenschap kwam. Alle beelden brand Notre Dame BREAKING NEWS: de Notre Dame staat in brand Bekijk deze video » BREAKING NEWS: Toren Notre Dame stort in Bekijk deze video » Eerste beelden binnenin Notre Dame na brand Bekijk deze video » Parijs ontwaakt, Notre-Dame na brand Bekijk deze video » UPDATE: bekijk hoe de Notre-Dame er van binnen uit ziet na de brand UPDATE: bekijk hier de live beelden van de brand in de Notre Dame UPDATE: bekijk hier de beelden van het instorten van de toren Volgens de Franse politie is de brand niet aangestoken. De brand zou zijn ontstaan tijdens werkzaamheden aan de middeslte toren. De politie heeft gevraagd om bij de toren uit de buurt te blijven om de hulpdiensten meer ruimte te geven. De 130 meter lange kerk bestaat uit vijf zogeheten schepen en is gebouwd in vroeg-gotische stijl. De kathedraal is vooral beroemd vanwege haar gebrandschilderde ramen en de twee karakteristieke torens. van beide 90 meter hoog. De Notre Dame werd in 1845 nog gerestaureerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Bekijk hieronder de heftige beelden die gemaakt werden door omstanders. Zelfs President Trump tweet over de brand:
Nieuws :
BREAKING NEWS: de Notre Dame staat in brand
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op BREAKING NEWS: de Notre Dame staat in brand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV