Zie: Kim had Marciano buiten de poort allang gedumpt Een Jaar Van Je Leven

Zie: Kim had Marciano buiten de poort allang gedumpt Een Jaar Van Je Leven

Dat het niet altijd botert tussen Kim en Marciano was al duidelijk. Kim zit een beetje aan hem vast, maar als ze buiten de poort een relatie hadden dan was het allang over. "Hij heeft minder leuke kanten en ook leuke kanten, maar hij begrijpt mijn humor niet," aldus Kim.

__ Bekijk hieronder de video.__

Zie: Kim had Marciano buiten de poort allang gedumpt <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Dat het niet altijd botert tussen Kim en Marciano was al duidelijk. Kim zit een beetje aan hem vast, maar als ze buiten de poort een relatie hadden dan was het allang over. "Hij heeft minder leuke kanten en ook leuke kanten, maar hij begrijpt mijn humor niet," aldus Kim. __ Bekijk hieronder de video.__ Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kim is jarig: 'Als Marciano niks heeft dan word ik fucking lijp' Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » ZIEN: Kim betrapt Mexx en Martin tijdens het krikken (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Au Au, Moraima is in paniek en heeft overal pijn (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV