Video: Erik Van Looy legt uit waarom hij tijdens De Slimste Mens oogkapje draagt

Video: Erik Van Looy legt uit waarom hij tijdens De Slimste Mens oogkapje draagt

Erik Van Looy is te zien in het succesvolle programma De Slimste Mens. Kijkers valt het dan ook op dat hij altijd een oogkapje draagt, waarom? Hij legt het zelf uit: "Na de tweede aflevering had ik gewoon mijn netvlies gescheurd en dat moest onmiddelijk geopereerd worden." Mocht hij deze operatie weigeren, zou hij zijn zicht kwijtraken. Het was dat of een oogkapje, de keuze was snel gemaakt.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Erik Van Looy</em> legt uit waarom hij tijdens <em>De Slimste Mens</em> oogkapje draagt Erik Van Looy is te zien in het succesvolle programma De Slimste Mens. Kijkers valt het dan ook op dat hij altijd een oogkapje draagt, waarom? Hij legt het zelf uit: "Na de tweede aflevering had ik gewoon mijn netvlies gescheurd en dat moest onmiddelijk geopereerd worden." Mocht hij deze operatie weigeren, zou hij zijn zicht kwijtraken. Het was dat of een oogkapje, de keuze was snel gemaakt. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Video: Erik Van Looy legt uit waarom hij tijdens De Slimste Mens oogkapje draagt

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV