Opsporing Verzocht: nieuwe update in onderzoek naar voortvluchtige Lucky uit Zwijndrecht

Opsporing Verzocht: nieuwe update in onderzoek naar voortvluchtige Lucky uit Zwijndrecht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 31 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

Minh Nghia Vuong ook wel bekend onder de bijnaam 'Lucky', verdacht van het neerschieten van zijn ex en het doodschieten van haar moeder in een winkelcentrum in Zwijndrecht op zaterdag 21 januari 2023, is nog steeds voortvluchtig en vuurwapengevaarlijk. Vorige week loofde de politie 30.000 euro uit voor de gouden tip. In Opsporing Verzocht deelt de politie de laatste ontwikkelingen in het onderzoek.

<em>Opsporing Verzocht</em>: nieuwe update in onderzoek naar voortvluchtige <em>Lucky</em> uit <em>Zwijndrecht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 31 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. Minh Nghia Vuong ook wel bekend onder de bijnaam 'Lucky', verdacht van het neerschieten van zijn ex en het doodschieten van haar moeder in een winkelcentrum in Zwijndrecht op zaterdag 21 januari 2023, is nog steeds voortvluchtig en vuurwapengevaarlijk. Vorige week loofde de politie 30.000 euro uit voor de gouden tip. In Opsporing Verzocht deelt de politie de laatste ontwikkelingen in het onderzoek. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek over levensgevaarlijke schutter Zwijndrecht: "Iedere seconde telt" (video) Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: update voortvluchtige Minh Nghia Vuong na dodelijk schietincident Zwijndrecht Bekijk deze video » Video: nabestaanden schietpartij Zwijndrecht leven tussen hoop en vrees Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: nieuwe update in onderzoek naar voortvluchtige Lucky uit Zwijndrecht

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV