Married At First Sight: nieuw huwelijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: nieuw huwelijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: nieuw huwelijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het feest gaat maar door in Married at First Sight, want het is alweer tijd voor een nieuw duo die het huwelijksbootje in gaat stappen: Patricia en Stephan. Gaat het voor hen wel een gelukkig huwelijk zijn? Alle fragmenten uit deze uitzending Married at First Sight: François vindt ontmoeting schoonouders bijna enger dan huwelijk Bekijk deze video » Monique van MAFS weer gelukkig in de liefde,''Helemaal in love'' Bekijk deze video » Versneld trajectEen nieuw koppel krijgt een kans op ware liefde: Patricia en Stephan. Ze zijn eigenlijk een vervangend stel. Het huwelijk tussen Martijn en Nicole is al zo snel geklapt, dat deze twee in een versneld traject alsnog in het huwelijksbootje stappen. GolflengteHoe gaat het met de andere huwelijken? In Italië zitten Paula en Remco overduidelijk niet op dezelfde golflengte en de sfeer wordt er dan ook niet beter op. Maarten en Richelle hebben het steeds leuker met elkaar op Sint Eustatius. Cathalijne en Laura lijken al na een dag een match made in heaven. Bekijk ook MAFS gemist? Laura en Cathalijne gaan trouwen, eindelijk zien ze elkaar (video) Bekijk deze video » Kritiek op MAFS-Nicole & Martijn: 'Ze gunnen het elkaar niet' (Renze op zondag) Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight: nieuw huwelijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het feest gaat maar door in Married at First Sight, want het is alweer tijd voor een nieuw duo die het huwelijksbootje in gaat stappen: Patricia en Stephan. Gaat het voor hen wel een gelukkig huwelijk zijn?

Versneld traject
Een nieuw koppel krijgt een kans op ware liefde: Patricia en Stephan. Ze zijn eigenlijk een vervangend stel. Het huwelijk tussen Martijn en Nicole is al zo snel geklapt, dat deze twee in een versneld traject alsnog in het huwelijksbootje stappen.

Golflengte
Hoe gaat het met de andere huwelijken? In Italië zitten Paula en Remco overduidelijk niet op dezelfde golflengte en de sfeer wordt er dan ook niet beter op. Maarten en Richelle hebben het steeds leuker met elkaar op Sint Eustatius. Cathalijne en Laura lijken al na een dag een match made in heaven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV