DNA Onbekend: Lucy en Rindert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DNA Onbekend: Lucy en Rindert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DNA Onbekend: Lucy en Rindert gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde aflevering van DNA Onbekend staat het verhaal van de veertigjarige Lucy centraal. Zij is opgegroeid in het Afrikaanse land Oeganda en gaat nu op zoek naar haar biologische vader. Hoe zal dat haar, met de hulp van de makers van DNA Onbekend, vergaan? Biologische vaderLucy woont inmiddels al zo'n veertien jaar in Nederland, samen met haar Nederlandse echtgenoot. Toen ze nog in Oeganda woonde vertelt haar moeder haar dat de man bij wie Lucy opgroeide niet haar biologische vader is. Ze noemt een andere naam. Klopt het verhaal van Lucy's moeder? RindertOok de 52-jarige Rindert twijfelt of de man die hem heeft opgevoed wel zijn biologische vader is. Zijn moeder had volgens hardnekkige geruchten namelijk een grote liefde, die langskwam als zijn vader op zee zat. Meerdere aanwijzingen lijken naar zijn oom te wijzen, maar klopt dit wel? Marlijn Weerdenburg zoekt hen op. Bekijk ook Zien: Marlijn Weerdenburg zingt 'Candle in the Wind' live bij Humberto voor prinses Diana Bekijk deze video » Video: Patrick Martens valt last minute in bij Moltalk vanwege zieke Marlijn Weerdenburg Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de derde aflevering van DNA Onbekend staat het verhaal van de veertigjarige Lucy centraal. Zij is opgegroeid in het Afrikaanse land Oeganda en gaat nu op zoek naar haar biologische vader. Hoe zal dat haar, met de hulp van de makers van DNA Onbekend, vergaan?

Biologische vader
Lucy woont inmiddels al zo'n veertien jaar in Nederland, samen met haar Nederlandse echtgenoot. Toen ze nog in Oeganda woonde vertelt haar moeder haar dat de man bij wie Lucy opgroeide niet haar biologische vader is. Ze noemt een andere naam. Klopt het verhaal van Lucy's moeder?

Rindert
Ook de 52-jarige Rindert twijfelt of de man die hem heeft opgevoed wel zijn biologische vader is. Zijn moeder had volgens hardnekkige geruchten namelijk een grote liefde, die langskwam als zijn vader op zee zat. Meerdere aanwijzingen lijken naar zijn oom te wijzen, maar klopt dit wel? Marlijn Weerdenburg zoekt hen op.

Bekijk hier alle video's en artikelen van DNA Onbekend

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV