Wilfred in Married At First Sight: 'Dat is zó niet chique van je, François'

Wilfred in Married At First Sight: 'Dat is zó niet chique van je, François'

Wilfred en François hebben het erg fijn met elkaar maar toch was er iets aan het gedrag van die tweede dat zijn man niet helemaal prettig vond: 'Hoezo kijk je in mijn kast? Dat is zo niet chique om dat te doen.' François was zich echter van geen kwaad bewust: 'Ik mocht toch rondijken?'

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Wilfred in <em>Married At First Sight</em>: 'Dat is zó niet chique van je, François' Wilfred en François hebben het erg fijn met elkaar maar toch was er iets aan het gedrag van die tweede dat zijn man niet helemaal prettig vond: 'Hoezo kijk je in mijn kast? Dat is zo niet chique om dat te doen.' François was zich echter van geen kwaad bewust: 'Ik mocht toch rondijken?' Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook AU!: pijnlijke stiltes tussen Paula en Remco in Married At First Sight Bekijk deze video » Married At First Sight: Nicole en Martijn evalueren mislukte huwelijk in welles/nietes verhaal (video) Bekijk deze video » Married At First Sight: Stephan en Patricia mogen tóch trouwen, door afhaken Nicole en Martijn Bekijk deze video »
TV :
Wilfred in Married At First Sight: 'Dat is zó niet chique van je, François'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV