Bastiaan Ragas op zwarte lijst van hotel: "Ik lag halfnaakt in de drap" (HLF8)

Bastiaan Ragas op zwarte lijst van hotel: "Ik lag halfnaakt in de drap" (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 1 februari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Bastiaan Ragas</em> op zwarte lijst van hotel: &quot;Ik lag halfnaakt in de drap&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 1 februari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Bastiaan Ragas heeft het voor elkaar gekregen om op de zwarte lijst van een hotel terecht te komen. Hij heeft het tijdens een avondje uitgaan behoorlijk bont gemaakt waar hij de gevolgen van moest dragen: "Ik lag echt in de jus d'orange en de drap. De hotelmanager kwam erbij en ik moest de kamer meteen uit", vertelt hij. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bastiaan Ragas heeft het voor elkaar gekregen om op de zwarte lijst van een hotel terecht te komen. Hij heeft het tijdens een avondje uitgaan behoorlijk bont gemaakt waar hij de gevolgen van moest dragen: "Ik lag echt in de jus d'orange en de drap. De hotelmanager kwam erbij en ik moest de kamer meteen uit", vertelt hij.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV