Video: Roxeanne Hazes covert K3-klassieker Oya Lélé

Video: Roxeanne Hazes covert K3-klassieker Oya Lélé

Roxeanne Hazes komt met een nieuwe single, en dat is een wel heel bijzondere cover. Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Roxeanne Hazes</em> covert K3-klassieker <em>Oya Lélé</em> Roxeanne Hazes komt met een nieuwe single, en dat is een wel heel bijzondere cover. Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. Lees verder onder de video. CoverEen opvallende video van Roxeanne Hazes op haar Instagram vandaag. De zangeres is bezig met het opnemen van een bijzondere cover van Oya Lélé van K3. Hierboven zie je de eerste beelden. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Rachel en Roxeanne Hazes vechten om Hazes-erfernis: "Gaat niet alleen om miljoenen" (video) Bekijk deze video » Roxeanne Hazes over Rachel: 'Ik ben godverdomme een volwassen vrouw!' (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Cover
Een opvallende video van Roxeanne Hazes op haar Instagram vandaag. De zangeres is bezig met het opnemen van een bijzondere cover van Oya Lélé van K3. Hierboven zie je de eerste beelden.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV