Op1 gemist? 'Prijzen blijven nog wel even stijgen, stabilisatie in het voorjaar' (video)

Op1 gemist? 'Prijzen blijven nog wel even stijgen, stabilisatie in het voorjaar' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? 'Prijzen blijven nog wel even stijgen, stabilisatie in het voorjaar' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De inflatie neemt af, maar daar is vooral in de supermarkten nog niks van te merken. Wat zijn de gevolgen van de hoge prijzen en hoe lang blijft het boodschappen doen een financiële uitdaging? Hoofdeconoom van het CBS Peter Hein van Mulligen legt uit dat de prijzen nog wel even hoog blijven. 'Heel veel bedrijven hebben hogere prijzen door de energierekening. Na een tijdje moeten die echt wel de prijzen verhogen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? 'Prijzen blijven nog wel even stijgen, stabilisatie in het voorjaar' (video)

De inflatie neemt af, maar daar is vooral in de supermarkten nog niks van te merken. Wat zijn de gevolgen van de hoge prijzen en hoe lang blijft het boodschappen doen een financiële uitdaging? Hoofdeconoom van het CBS Peter Hein van Mulligen legt uit dat de prijzen nog wel even hoog blijven. 'Heel veel bedrijven hebben hogere prijzen door de energierekening. Na een tijdje moeten die echt wel de prijzen verhogen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV