De pompmoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De pompmoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De pompmoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf donderdag is de driedelige documentaire De pompmoord te zien op NPO 2. De documentaire laat zien hoe vier mannen opdraaien voor het doden van een jonge pompbediende in Warnsveld. Is er hier sprake van een nieuwe gerechtelijke dwaling? Alle fragmenten uit deze uitzending De pompmoord: Jänis ontdekte op sterfbed vader dat hij misschien onschuldig is Bekijk deze video » ReconstructieMet de documentaire De pompmoord is er nu opnieuw een nauwgezette reconstructie van een spraakmakende groepsveroordeling. Op basis van de originele verhoortapes, het politiedossier en tientallen gesprekken met veroordeelden, (oud-)rechercheurs en rechtsdeskundigen. Eerste afleveringIn de eerste aflevering maken kennis met Jänis, dochter van de veroordeelde Godfried van Haut. Overtuigd van haar vaders onschuld strijdt zij voor eerherstel. Daarnaast vertellen verschillende oud-rechercheurs over het rammelende politieonderzoek, dat mogelijk is gebaseerd op valse bekentenissen. Bekijk ook Bekijk reconstructie: zo verliep de Apple Store-gijzeling in Amsterdam Bekijk deze video » Heftige reconstructie in Opsporing Verzocht: toeristen beroofd tijdens afspraak in hotel Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf donderdag is de driedelige documentaire De pompmoord te zien op NPO 2. De documentaire laat zien hoe vier mannen opdraaien voor het doden van een jonge pompbediende in Warnsveld. Is er hier sprake van een nieuwe gerechtelijke dwaling?

Reconstructie
Met de documentaire De pompmoord is er nu opnieuw een nauwgezette reconstructie van een spraakmakende groepsveroordeling. Op basis van de originele verhoortapes, het politiedossier en tientallen gesprekken met veroordeelden, (oud-)rechercheurs en rechtsdeskundigen.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering maken kennis met Jänis, dochter van de veroordeelde Godfried van Haut. Overtuigd van haar vaders onschuld strijdt zij voor eerherstel. Daarnaast vertellen verschillende oud-rechercheurs over het rammelende politieonderzoek, dat mogelijk is gebaseerd op valse bekentenissen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV