Jinek: Natasja Gibbs ‘zelfverzekerd’ nu Ombudsman haar Israël-uitspraken onderzoekt

Jinek: Natasja Gibbs ‘zelfverzekerd’ nu Ombudsman haar Israël-uitspraken onderzoekt

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Natasja Gibbs heeft kritiek gekregen op haar uitlatingen in Op1 over Israël. Het is de vraag of ze zich aan de journalistieke code heeft gehouden, er waren veel klachten binnengekomen over haar uitspraken. Er wordt nu door sommigen een vergelijking gemaakt met Ongehoord Nederland, Gibbs zou ook aangepakt moeten worden. “Ik vind dat wel een rare vergelijking. Het zijn twee andere casussen. Wat hier nu de maatstaf is: heb je wel of niet voldaan aan die journalistieke code?” Gibbs is zelfverzekerd en vindt dat ze haar journalistieke taak heeft volbracht.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Natasja Gibbs ‘zelfverzekerd’ nu Ombudsman haar Israël-uitspraken onderzoekt Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Natasja Gibbs heeft kritiek gekregen op haar uitlatingen in Op1 over Israël. Het is de vraag of ze zich aan de journalistieke code heeft gehouden, er waren veel klachten binnengekomen over haar uitspraken. Er wordt nu door sommigen een vergelijking gemaakt met Ongehoord Nederland, Gibbs zou ook aangepakt moeten worden. “Ik vind dat wel een rare vergelijking. Het zijn twee andere casussen. Wat hier nu de maatstaf is: heb je wel of niet voldaan aan die journalistieke code?” Gibbs is zelfverzekerd en vindt dat ze haar journalistieke taak heeft volbracht. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Natasja Gibbs ‘zelfverzekerd’ nu Ombudsman haar Israël-uitspraken onderzoekt

Actuele video's

Meer actuele video's