Jinek: Paul Jansen over zware beveiliging John van den Heuvel en Mick van Wely

Jinek: Paul Jansen over zware beveiliging John van den Heuvel en Mick van Wely

Donderdag 2 februari 2023 om 09:15

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Paul Jansen vertelt bij Jinek meer over de zware beveiliging die misdaadjournalisten John van den Heuvel en Mick van Wely krijgen. Na een recent rapport is de hoofdredacteur van de Telegraaf gaan kijken of alles nog in orde is rond deze beveiliging. De beveiligingsdiensten moeten met beperkte middelen een enorme taak volbrengen.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Paul Jansen over zware beveiliging John van den Heuvel en Mick van Wely Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Paul Jansen vertelt bij Jinek meer over de zware beveiliging die misdaadjournalisten John van den Heuvel en Mick van Wely krijgen. Na een recent rapport is de hoofdredacteur van de Telegraaf gaan kijken of alles nog in orde is rond deze beveiliging. De beveiligingsdiensten moeten met beperkte middelen een enorme taak volbrengen. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Paul Jansen over zware beveiliging John van den Heuvel en Mick van Wely

Actuele video's

Meer actuele video's