Jinek: Paul Jansen (Telegraaf) wil misdaadjournalisten niet dwingen te stoppen

Jinek: Paul Jansen (Telegraaf) wil misdaadjournalisten niet dwingen te stoppen

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Paul Jansen, hoofdredacteur van de Telegraaf, heeft heel veel discussies met zijn misdaadjournalisten. Zo vertelt Jansen bij Jinek. John van den Heuvel en Mick van Wely worden zwaar beveiligd vanwege hun werk. “Uiteindelijk vraag je je af, moet ik ze niet tegen zichzelf in bescherming nemen, en gewoon zeggen: we stoppen hiermee.” Toch wil Jansen ze niet dwingen en was de optie om te stoppen met het werk volgens hem bij de journalisten ‘onbespreekbaar’.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Paul Jansen (Telegraaf) wil misdaadjournalisten niet dwingen te stoppen Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Paul Jansen, hoofdredacteur van de Telegraaf, heeft heel veel discussies met zijn misdaadjournalisten. Zo vertelt Jansen bij Jinek. John van den Heuvel en Mick van Wely worden zwaar beveiligd vanwege hun werk. “Uiteindelijk vraag je je af, moet ik ze niet tegen zichzelf in bescherming nemen, en gewoon zeggen: we stoppen hiermee.” Toch wil Jansen ze niet dwingen en was de optie om te stoppen met het werk volgens hem bij de journalisten ‘onbespreekbaar’. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Paul Jansen (Telegraaf) wil misdaadjournalisten niet dwingen te stoppen

Actuele video's

Meer actuele video's