Big Brother deelnemers worden wakker in een levensgrote spinnenweb

Big Brother deelnemers worden wakker in een levensgrote spinnenweb

Wanneer de Big Brother deelnemers ontwaken uit hun slaap is er een hele hoop verandert. Het hele Big Brother huis is namelijk omgebouwd tot een levensgrote spinnenweb, door middel van gespannen touwen. ''Het is net een hindernissenparcour''.

Bekijk de video van Big Brother hieronder.

<em>Big Brother</em> deelnemers worden wakker in een levensgrote spinnenweb Wanneer de Big Brother deelnemers ontwaken uit hun slaap is er een hele hoop verandert. Het hele Big Brother huis is namelijk omgebouwd tot een levensgrote spinnenweb, door middel van gespannen touwen. ''Het is net een hindernissenparcour''. Bekijk de video van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV