Wichian en Loes positief over de relatie in Married At First Sight: "Proost lieverd, op ons!"

Wichian en Loes positief over de relatie in Married At First Sight: "Proost lieverd, op ons!"

Thursday 2 February 2023 om 19:35

Na het surfen van gisteren, maken Wichian en Loes vandaag een ritje op de motor in Married At First Sight. Ze zijn op huwelijksreis en moeten elkaar nog leren kennen. Tijdens een stop op de berg, vraagt Loes waarom Wichian zich bij het surfen niet op zijn gemak voelde. Gaandeweg blijkt een en ander met zijn ervaringen bij Defensie te maken te hebben. Maar daar wil hij niet over praten. Sowieso wil hij het rustig aan doen. qua zich openstellen. Toch zijn ze positief gestemd over hun relatie en daar proosten ze op!

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder.

Wichian en Loes positief over de relatie in <em>Married At First Sight</em>: &quot;Proost lieverd, op ons!&quot; Na het surfen van gisteren, maken Wichian en Loes vandaag een ritje op de motor in Married At First Sight. Ze zijn op huwelijksreis en moeten elkaar nog leren kennen. Tijdens een stop op de berg, vraagt Loes waarom Wichian zich bij het surfen niet op zijn gemak voelde. Gaandeweg blijkt een en ander met zijn ervaringen bij Defensie te maken te hebben. Maar daar wil hij niet over praten. Sowieso wil hij het rustig aan doen. qua zich openstellen. Toch zijn ze positief gestemd over hun relatie en daar proosten ze op! Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nicole over huwelijk Martijn in Married At First Sight: "Ik voelde me onveilig" Bekijk deze video » Married at First Sight: François vindt ontmoeting schoonouders bijna enger dan huwelijk Bekijk deze video » Monique van MAFS weer gelukkig in de liefde,''Helemaal in love'' Bekijk deze video »
TV :
Wichian en Loes positief over de relatie in Married At First Sight: "Proost lieverd, op ons!"

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's