Zien: drie Nederlanders opgepakt om plofkraak nadat ze vluchten in bos Duitsland

Zien: drie Nederlanders opgepakt om plofkraak nadat ze vluchten in bos Duitsland

In de nacht van woensdag op donderdag zijn drie Nederlanders door de Duitse politie aangehouden in verband met de plofkraak van een geldautomaat in Kierspe, vlakbij Keulen. Op beelden van een politiehelikopter is te zien hoe ze zich eerst verstopten in de bosjes, maar uiteindelijk toch konden worden gepakt. Bij de kraak is niemand gewond geraakt, maar er is veel vernield. Toen de politie de auto van de mannen achtervolgde, wisten ze het bos in te vluchten. Door een warmtecamera van een politiehelikopter zijn ze uiteindelijk opgespoord en aangehouden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Zien: drie Nederlanders opgepakt om <em>plofkraak</em> nadat ze vluchten in bos Duitsland In de nacht van woensdag op donderdag zijn drie Nederlanders door de Duitse politie aangehouden in verband met de plofkraak van een geldautomaat in Kierspe, vlakbij Keulen. Op beelden van een politiehelikopter is te zien hoe ze zich eerst verstopten in de bosjes, maar uiteindelijk toch konden worden gepakt. Bij de kraak is niemand gewond geraakt, maar er is veel vernield. Toen de politie de auto van de mannen achtervolgde, wisten ze het bos in te vluchten. Door een warmtecamera van een politiehelikopter zijn ze uiteindelijk opgespoord en aangehouden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: aangifte tegen kandidaat programma Op zoek Naar vanwege mishandeling en wurgen Bekijk deze video » John van den Heuvel over Pompmoord: "Veel fout gegaan bij verhoren" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV