Een Jaar Van Je Leven: jaloerse Kim scheldt Wendy helemaal verrot

Een Jaar Van Je Leven: jaloerse Kim scheldt Wendy helemaal verrot

In Een Jaar Van Je Leven is het weer eens zo ver, de bom barst bij Kim. Kim ziet hoe haar geliefde Marciano gearmd loopt met Wendy en dat kan ze niet verkroppen. Kim gaat los en scheldt Wendy helemaal verrot. “Die hoer van een Wendy”, aldus Kim, die steun zoekt bij andere kandidaten. “Altijd aandacht zoeken van mijn vent. En ik zal haar zoeken ook.”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: jaloerse Kim scheldt Wendy helemaal verrot In Een Jaar Van Je Leven is het weer eens zo ver, de bom barst bij Kim. Kim ziet hoe haar geliefde Marciano gearmd loopt met Wendy en dat kan ze niet verkroppen. Kim gaat los en scheldt Wendy helemaal verrot. “Die hoer van een Wendy”, aldus Kim, die steun zoekt bij andere kandidaten. “Altijd aandacht zoeken van mijn vent. En ik zal haar zoeken ook.” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. ZIEN: Esther twerkt voor Jan Willem (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Moraima vergeet cruciaal onderdeel hamburger in recordpoging Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: jaloerse Kim scheldt Wendy helemaal verrot

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV