Een Jaar Van Je Leven: Kim vraagt 24 uur aan en ontploft tegen Marciano

Een Jaar Van Je Leven: Kim vraagt 24 uur aan en ontploft tegen Marciano

Bekijk hier hoe Kim Wendy verrot scheldt.

In Een Jaar Van Je Leven is Kim helemaal klaar met alles en iedereen. Ze wil naar huis en vraagt haar 24 uur aan. Hiervoor heeft ze Marciano nodig, die ook haar geliefde is en volgens haar te amicaal was met Wendy. Op het kantoor hebben ze een gesprek, maar ook dit loopt al snel uit de hand. Kim ontploft als Marciano zijn punt duidelijk wil maken door op tafel te slaan. En het is de grote vraag of ze nu daadwerkelijk het programma zal verlaten of toch blijft om de enorme prijzenpot binnen te slepen…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Kim vraagt 24 uur aan en ontploft tegen Marciano Bekijk hier hoe Kim Wendy verrot scheldt. In Een Jaar Van Je Leven is Kim helemaal klaar met alles en iedereen. Ze wil naar huis en vraagt haar 24 uur aan. Hiervoor heeft ze Marciano nodig, die ook haar geliefde is en volgens haar te amicaal was met Wendy. Op het kantoor hebben ze een gesprek, maar ook dit loopt al snel uit de hand. Kim ontploft als Marciano zijn punt duidelijk wil maken door op tafel te slaan. En het is de grote vraag of ze nu daadwerkelijk het programma zal verlaten of toch blijft om de enorme prijzenpot binnen te slepen… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Zie: Kim had Marciano buiten de poort allang gedumpt Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Kim wil vriendin Mexx wegsturen: 'Ze doet nooit haar best' Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: Kim vraagt 24 uur aan en ontploft tegen Marciano

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV