ZIEN: Frans eet nog elke avond met zijn ex-vrouw (Lang Leve De Liefde)

ZIEN: Frans eet nog elke avond met zijn ex-vrouw (Lang Leve De Liefde)

Frans maakt het zijn date niet echt gemakkelijk. Niet alleen woont hij achter bij zijn ex-vrouw in zijn 'tiny house', maar hij eet ook elke avond nog met haar. Betekent dit een 1+1 deal?

Bekijk hieronder de video.

ZIEN: Frans eet nog elke avond met zijn ex-vrouw <em>(Lang Leve De Liefde)</em> Frans maakt het zijn date niet echt gemakkelijk. Niet alleen woont hij achter bij zijn ex-vrouw in zijn 'tiny house', maar hij eet ook elke avond nog met haar. Betekent dit een 1+1 deal? Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde gemist? Kayleigh: 'Je lijkt zo stoer, maar je bent soft' (video) Bekijk deze video » Lastige vraag voor Marco: ''Daar moet je wel héél lang over nadenken'' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: ''Ga jij met veel jongens tijdens het uitgaan?'' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's