Johan Derksen prijst ongeneeslijk zieke Thijs Slegers: ‘Wereldgozer’ (Vandaag Inside)

Johan Derksen prijst ongeneeslijk zieke Thijs Slegers: ‘Wereldgozer’ (Vandaag Inside)

Friday 3 February 2023 om 09:12

Vandaag Inside stond donderdag uitgebreid stil bij de ongeneeslijk zieke, voormalige PSV-perschef, Thijs Slegers (50): 'Het ziet er niet goed uit voor hem, hij komt niet meer terug bij PSV. Echt een wereldgozer', vertelt Johan Derksen, die nog aanwezig was op diens bruiloft.

Glimmend jasje
In het verleden werkte Sleegers ook bij VI: 'Hij zat altijd met een glimmend jasje aan de bar. Van alle redacteuren van VI, toen ik daar werkte, was hij de enige die het leuk vond om hierheen te komen', aldus de analyticus. In zijn laatste tweet, die je onder de video kunt zien, roept Sleegers iedereen op om stamceldonor te worden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen prijst ongeneeslijk zieke Thijs Slegers: ‘Wereldgozer’ (<em>Vandaag Inside</em>) Vandaag Inside stond donderdag uitgebreid stil bij de ongeneeslijk zieke, voormalige PSV-perschef, Thijs Slegers (50): 'Het ziet er niet goed uit voor hem, hij komt niet meer terug bij PSV. Echt een wereldgozer', vertelt Johan Derksen, die nog aanwezig was op diens bruiloft. Glimmend jasjeIn het verleden werkte Sleegers ook bij VI: 'Hij zat altijd met een glimmend jasje aan de bar. Van alle redacteuren van VI, toen ik daar werkte, was hij de enige die het leuk vond om hierheen te komen', aldus de analyticus. In zijn laatste tweet, die je onder de video kunt zien, roept Sleegers iedereen op om stamceldonor te worden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's