DNA Singers: Dries Roelvink zingt duet met zijn oom Tjerk

DNA Singers: Dries Roelvink zingt duet met zijn oom Tjerk

Tjerk, de oom van Dries Roelvink, was donderdagavond een van de DNA Singers, dat wat kijkcijfers betreft een stapje achteruit deed. Samen zongen ze een duet en genoten daar duidelijk van. Het resulteerde in een staande ovatie van het publiek en de panelleden:

<em>DNA Singers</em>: Dries Roelvink zingt duet met zijn oom Tjerk Tjerk, de oom van Dries Roelvink, was donderdagavond een van de DNA Singers, dat wat kijkcijfers betreft een stapje achteruit deed. Samen zongen ze een duet en genoten daar duidelijk van. Het resulteerde in een staande ovatie van het publiek en de panelleden: DNA Singers is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Weer een nieuwe onthulling van DNA Singers (video) Bekijk deze video » Jinek: Nance zingt Take me Away (Twenty 4 Seven) LIVE Bekijk deze video » DNA Singers: Ruth Jacotts nichtje Marjorie maakt indruk Bekijk deze video »
TV :
DNA Singers: Dries Roelvink zingt duet met zijn oom Tjerk

DNA Singers is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV