Finale Heel Holland bakt: thuisbakkers gaan hond Nhaan van chocolade maken

Finale Heel Holland bakt: thuisbakkers gaan hond Nhaan van chocolade maken

Zondag is het tijd voor de grote finale van Heel Holland bakt en in de eerste beelden is te zien dat de thuisbakkers een bijzondere opdracht krijgen. Ze gaan namelijk Nhaan namaken, zoals André van Duin dat mooi verwoordt. Nhaan is de hond van Janny van der Heijden en die loopt vaak vrolijk rond tijdens de opnames van het bakprogramma. Het is de bedoeling dat ze Nhaan gaan maken van chocolade…

Bekijk de beelden van de finale van Heel Holland bakt hieronder.

De finale van Heel Holland bakt is zondag 5 februari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Heel Holland bakt</em>: thuisbakkers gaan hond Nhaan van chocolade maken Zondag is het tijd voor de grote finale van Heel Holland bakt en in de eerste beelden is te zien dat de thuisbakkers een bijzondere opdracht krijgen. Ze gaan namelijk Nhaan namaken, zoals André van Duin dat mooi verwoordt. Nhaan is de hond van Janny van der Heijden en die loopt vaak vrolijk rond tijdens de opnames van het bakprogramma. Het is de bedoeling dat ze Nhaan gaan maken van chocolade… Bekijk de beelden van de finale van Heel Holland bakt hieronder. De finale van Heel Holland bakt is zondag 5 februari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv. Heel Holland Bakt: André van Duin speelt vals met baksel (video) Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: bekijk de eerste beelden van de finale Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV