Een Jaar Van Je Leven: emotionele Kim W. maakt bekend dat ze naar huis gaat

Een Jaar Van Je Leven: emotionele Kim W. maakt bekend dat ze naar huis gaat

Bekijk hier hoe Kim Wendy verrot scheldt.

Het avontuur van Een Jaar Van Je Leven is voorbij voor Kim W. Volgens haar is het de allerbeste keuze voor haarzelf, ondanks dat ze de andere kandidaten enorm gaat missen. Met name met haar geliefde Marciano en vriendin Wanda heeft ze een sterke band opgebouwd, maar de volgende ochtend om 11.00 uur zal ze vertrekken uit de spelshow, waarin bijna een miljoen euro op het spel staat. “Sorry voor jullie allemaal, maar het is voor mij echt goed.” Kim W. was een opvallend type in Een Jaar Van Je Leven, zo kwam ze regelmatig in beeld vanwege heftige ruzies.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: emotionele Kim W. maakt bekend dat ze naar huis gaat Bekijk hier hoe Kim Wendy verrot scheldt. Het avontuur van Een Jaar Van Je Leven is voorbij voor Kim W. Volgens haar is het de allerbeste keuze voor haarzelf, ondanks dat ze de andere kandidaten enorm gaat missen. Met name met haar geliefde Marciano en vriendin Wanda heeft ze een sterke band opgebouwd, maar de volgende ochtend om 11.00 uur zal ze vertrekken uit de spelshow, waarin bijna een miljoen euro op het spel staat. “Sorry voor jullie allemaal, maar het is voor mij echt goed.” Kim W. was een opvallend type in Een Jaar Van Je Leven, zo kwam ze regelmatig in beeld vanwege heftige ruzies. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Moraima vergeet cruciaal onderdeel hamburger in recordpoging Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Kim vraagt 24 uur aan en ontploft tegen Marciano Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's