Tjerk (neef Dries Roelvink) verbaasde zichzelf in DNA Singers: 'Klonk erg goed'

Tjerk (neef Dries Roelvink) verbaasde zichzelf in DNA Singers: 'Klonk erg goed'

Tjerk zong en speelde donderdagavond de sterren van de hemel in DNA Singers. Het was de grote vraag van welke BN'er Tjerk familie is, en hij bleek de neef van Dries Roelvink te zijn. In RTL Boulevard blikken ze samen terug op het avontuur. “Wat ben ik dik, dat is het eerste wat ik dacht”, lacht Tjerk. “Maar ik vond het erg goed klinken. Ik vond het geweldig, ik verbaasde mezelf.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Tjerk (neef Dries Roelvink) verbaasde zichzelf in <em>DNA Singers</em>: 'Klonk erg goed' Tjerk zong en speelde donderdagavond de sterren van de hemel in DNA Singers. Het was de grote vraag van welke BN'er Tjerk familie is, en hij bleek de neef van Dries Roelvink te zijn. In RTL Boulevard blikken ze samen terug op het avontuur. “Wat ben ik dik, dat is het eerste wat ik dacht”, lacht Tjerk. “Maar ik vond het erg goed klinken. Ik vond het geweldig, ik verbaasde mezelf.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. DNA Singers: Ruth Jacotts nichtje Marjorie maakt indruk Bekijk deze video » DNA Singers: 13-jarige dochter zingt I’m still standing met Marlayne Sahupala Bekijk deze video »
TV :
Tjerk (neef Dries Roelvink) verbaasde zichzelf in DNA Singers: 'Klonk erg goed'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV