Yvon Jaspers: 'De KRO/NCRV wilde me misschien wel ontslaan'

Yvon Jaspers: 'De KRO/NCRV wilde me misschien wel ontslaan'

De KRO/NCRV heeft een tik op de vingers gekregen van het Commissariaat van de Media. Ze hebben de Mediawet overtreden door niet zorgvuldig de nevenfunctie van presentatrice Yvon Jaspers te beoordelen. Ze praat over de ophef bij Pauw: "Misschien wilden ze me wel ontslaan."

Negatieve vibe
Het was een nare tijd voor de Boer zoekt Vrouw-presentatrice. "Ik heb me het meest gesteund en beschermd gevoeld door de boeren. En door mijn eigen team. Minder door de KRO." Wilde de KRO/NCRV eigenlijk niet gewoon van haar af, haar ontslaan vanwege alle ophef? "Dat hebben ze misschien gewild maar ik ben daar gewoon in vaste dienst en de programma's scoren." Ze is klaar om het af te sluiten: "Het was een hele nagatieve vibe." Bekijk het hele gesprek onder aan de pagina.

Pauw is elke werkdag te zien om 23.00 uur op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

<em>Yvon Jaspers</em>: 'De KRO/NCRV wilde me misschien wel ontslaan' De KRO/NCRV heeft een tik op de vingers gekregen van het Commissariaat van de Media. Ze hebben de Mediawet overtreden door niet zorgvuldig de nevenfunctie van presentatrice Yvon Jaspers te beoordelen. Ze praat over de ophef bij Pauw: "Misschien wilden ze me wel ontslaan." Negatieve vibeHet was een nare tijd voor de Boer zoekt Vrouw-presentatrice. "Ik heb me het meest gesteund en beschermd gevoeld door de boeren. En door mijn eigen team. Minder door de KRO." Wilde de KRO/NCRV eigenlijk niet gewoon van haar af, haar ontslaan vanwege alle ophef? "Dat hebben ze misschien gewild maar ik ben daar gewoon in vaste dienst en de programma's scoren." Ze is klaar om het af te sluiten: "Het was een hele nagatieve vibe." Bekijk het hele gesprek onder aan de pagina. Pauw is elke werkdag te zien om 23.00 uur op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Yvon Jaspers over kritiek Bekijk deze video »
TV :
Yvon Jaspers: 'De KRO/NCRV wilde me misschien wel ontslaan'
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Yvon Jaspers: 'De KRO/NCRV wilde me misschien wel ontslaan' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen