Hart van Nederland: Drents Statenlid vindt schapenhouders te laks in strijd met de wolf

Hart van Nederland: Drents Statenlid vindt schapenhouders te laks in strijd met de wolf

<em>Hart van Nederland</em>: Drents Statenlid vindt <em>schapenhouders</em> te laks in strijd met de wolf De provincie moet strenger optreden tegen schapenhouders die hun dieren onvoldoende beschermen tegen de wolf. Desnoods moeten ze geen vergoedingen meer uitkeren, zegt Renate Zuiker, Statenlid voor de Partij voor de Dieren in Drenthe tegen Hart van Nederland. "De wolf is er en je hebt de plicht je dieren te beschermen. Je kunt niet zeggen, de wolf mag er niet zijn en ik bescherm mijn schapen niet." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Enorme brand Arnhem: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Hartverscheurend: Moeder Mien zoekt naar maandenlang vermiste zoon: 'Help mij alsjeblieft' Bekijk deze video » Sigrid Kaag over ‘clash’ met Mark Rutte: ‘Geen knallende ruzie, ging over niets’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De provincie moet strenger optreden tegen schapenhouders die hun dieren onvoldoende beschermen tegen de wolf. Desnoods moeten ze geen vergoedingen meer uitkeren, zegt Renate Zuiker, Statenlid voor de Partij voor de Dieren in Drenthe tegen Hart van Nederland. "De wolf is er en je hebt de plicht je dieren te beschermen. Je kunt niet zeggen, de wolf mag er niet zijn en ik bescherm mijn schapen niet."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV