René van der Gijp krijgt applaus voor 'koekkoek': 'Waar zijn we in beland?' (video)

René van der Gijp krijgt applaus voor 'koekkoek': 'Waar zijn we in beland?' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp krijgt applaus voor 'koekkoek': 'Waar zijn we in beland?' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Het begint een opvallend fenomeen te worden: de gasten van Vandaag Inside die 'koekkoek' roepen in de camera. Vrijdagavond deed René van der Gijp een duit in het zakje: 'Waar zijn we in beland?' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het begint een opvallend fenomeen te worden: de gasten van Vandaag Inside die 'koekkoek' roepen in de camera. Vrijdagavond deed René van der Gijp een duit in het zakje: 'Waar zijn we in beland?'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV