Finale van Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Er zitten nog vier thuisbakkers in de strijd, maar het is al wel tijd voor de grote finale van Heel Holland Bakt. Door de ziektes van Janny en halve finalist Zineb besloot André en de jury vorige week om de finale maar gewoon met vier bakkers in te gaan. Alle fragmenten uit deze uitzending Finale Heel Holland bakt: thuisbakkers gaan hond Nhaan van chocolade maken Bekijk deze video » Dit is de winnaar van het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt Bekijk deze video » Titel veroverenDe vier overgebleven kandidaten Jan (3x meesterbakker), Zineb, Mercedes en Amel gaan tot het uiterste om de titel te veroveren. De slingers hangen al in de tent, maar nog geen tijd voor feest. Nhaan bakkenDe bakkers moeten namelijk aan de slag met de technische opdracht. Ze moete Nhaan, de hond van Janny, gaan bakken! Nee, natuurlijk niet de echte, maar eentje van chocolade. Het allerlaatste baksel in de tent is een waar spektakelstuk: een grote taart waarbij diverse technieken worden toegepast.  Heel Holland Bakt: André van Duin speelt vals met baksel (video) Bekijk deze video » Oud-deelnemer Heel Holland Bakt slaat duur therapie traject over door deelname (Khalid & Sophie) Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: bekijk de eerste beelden van de finale Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Er zitten nog vier thuisbakkers in de strijd, maar het is al wel tijd voor de grote finale van Heel Holland Bakt. Door de ziektes van Janny en halve finalist Zineb besloot André en de jury vorige week om de finale maar gewoon met vier bakkers in te gaan.

Titel veroveren
De vier overgebleven kandidaten Jan (3x meesterbakker), Zineb, Mercedes en Amel gaan tot het uiterste om de titel te veroveren. De slingers hangen al in de tent, maar nog geen tijd voor feest.

Nhaan bakken
De bakkers moeten namelijk aan de slag met de technische opdracht. Ze moete Nhaan, de hond van Janny, gaan bakken! Nee, natuurlijk niet de echte, maar eentje van chocolade. Het allerlaatste baksel in de tent is een waar spektakelstuk: een grote taart waarbij diverse technieken worden toegepast. 

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV