Het Mooiste Meisje van de Klas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Mooiste Meisje van de Klas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Mooiste Meisje van de Klas gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is het nieuwe seizoen van Het mooiste meisjes van de klas te zien op NPO 1. Het nieuwe seizoen start met een aflevering over het mooiste meisje Dominique. Haar droom op piloot te worden veranderd snel in een nachtmerrie... Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Het mooiste meisje van de klas start met Dominique: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Top GunDe jonge Dominique is als jonge meid niet makkelijk in een hokje te plaatsen: haar roze kamer hangt vol met posters van straaljagers en ze heeft een fascinatie voor de film Top Gun. Met haar droom om piloot te worden loopt de kleine Dominique het dagelijkse leven door op het Jeruzalem College in Venray. Klasgenoten blikken op die tijd terug. TransporthelikopterNa een lange en zware opleiding mag Dominique uiteindelijk de Cougar vliegen: de transporthelikopter van defensie. Dominique droomt van een carrière als vlieger, maar in Afghanistan wordt die droom een nachtmerrie als ze tijdens een reddingsmissie wordt beschoten door de Taliban. Twaalf minuten lang moet ze vechten voor haar leven. Ze blikt daar zelf uitgebreid op terug. Bekijk ook HLF8 gemist? Kim Kötter ontvangt award voor biografie 'Niet het mooiste meisje van de klas' Bekijk deze video » Het mooiste meisje van de klas: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is het nieuwe seizoen van Het mooiste meisjes van de klas te zien op NPO 1. Het nieuwe seizoen start met een aflevering over het mooiste meisje Dominique. Haar droom op piloot te worden veranderd snel in een nachtmerrie...

Top Gun
De jonge Dominique is als jonge meid niet makkelijk in een hokje te plaatsen: haar roze kamer hangt vol met posters van straaljagers en ze heeft een fascinatie voor de film Top Gun. Met haar droom om piloot te worden loopt de kleine Dominique het dagelijkse leven door op het Jeruzalem College in Venray. Klasgenoten blikken op die tijd terug.

Transporthelikopter
Na een lange en zware opleiding mag Dominique uiteindelijk de Cougar vliegen: de transporthelikopter van defensie. Dominique droomt van een carrière als vlieger, maar in Afghanistan wordt die droom een nachtmerrie als ze tijdens een reddingsmissie wordt beschoten door de Taliban. Twaalf minuten lang moet ze vechten voor haar leven. Ze blikt daar zelf uitgebreid op terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het mooiste meisje van de klas

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV