Lang leve de liefde: Dani heeft een bijzondere manier van aandacht trekken

Lang leve de liefde: Dani heeft een bijzondere manier van aandacht trekken

In Lang leve de liefde stelt Naomi aan haar date Dani de vraag hoe hij de aandacht van iemand zou trekken die hij leuk vindt. Hij doet het eerste wat in hem opkomt en dat blijkt een nogal bijzondere move te zijn. Naomi moet er in ieder geval erg om lachen...

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: Dani heeft een bijzondere manier van aandacht trekken In Lang leve de liefde stelt Naomi aan haar date Dani de vraag hoe hij de aandacht van iemand zou trekken die hij leuk vindt. Hij doet het eerste wat in hem opkomt en dat blijkt een nogal bijzondere move te zijn. Naomi moet er in ieder geval erg om lachen... Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Marco krijgt standje in Lang leve de liefde: 'Ben je niet benieuwd wie Patricia is?' Bekijk deze video » Ongemakkelijk moment Lang leve de liefde: Thom zoekt toch een beetje toenadering Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV