De laatste uurtjes vallen Kim en Marciano zwaar: 'Ik wacht op jou' (Een Jaar Van Je Leven)

De laatste uurtjes vallen Kim en Marciano zwaar: 'Ik wacht op jou' (Een Jaar Van Je Leven)

Het avontuur van Een Jaar Van Je Leven is voorbij voor Kim W. Volgens haar is het de allerbeste keuze voor haarzelf, ondanks dat ze de andere kandidaten enorm gaat missen. Haar laatste uren met Marciano gaan nu in. Zij zijn er beiden kapot van. "Ik hou van jou en ik wacht op jou, je bent het echt voor mij," aldus Kim.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

De laatste uurtjes vallen Kim en Marciano zwaar: 'Ik wacht op jou' (Een Jaar Van Je Leven) Het avontuur van Een Jaar Van Je Leven is voorbij voor Kim W. Volgens haar is het de allerbeste keuze voor haarzelf, ondanks dat ze de andere kandidaten enorm gaat missen. Haar laatste uren met Marciano gaan nu in. Zij zijn er beiden kapot van. "Ik hou van jou en ik wacht op jou, je bent het echt voor mij," aldus Kim. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Kim vraagt 24 uur aan en ontploft tegen Marciano Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: emotionele Kim W. maakt bekend dat ze naar huis gaat Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: dit zijn de hoogtepunten van deze week Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV