Amalia tegen Willem-Alexander tijdens brandweer-demonstratie: 'Heel irritant' (video)

Amalia tegen Willem-Alexander tijdens brandweer-demonstratie: 'Heel irritant' (video)

Het koninklijk gezelschap is aangekomen in Sint-Maarten. En ook daar wacht een druk programma, zoals een demonstratie van de brandweer.

Lees verder onder de video.

<em>Amalia</em> tegen Willem-Alexander tijdens brandweer-demonstratie: 'Heel irritant' (video) Zien: Prinses Amalia stoot haar hoofd tegen een lamp Bekijk deze video » Het koninklijk gezelschap is aangekomen in Sint-Maarten. En ook daar wacht een druk programma, zoals een demonstratie van de brandweer. Lees verder onder de video. SlachtofferOp de eerste dag van het koninklijk bezoek aan Sint-Maarten neemt prinses Amalia deel aan een demonstratie bij de lokale brandweer en het Rode Kruis, samen met haar vader. Willem-Alexander is alleen niet van plan om zomaar mee te werken... 'Ik heb een heel irritant slachtoffer.' Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Blunder: koning Willem-Alexander vergeet fotomoment en laat Máxima en Amalia wachten Bekijk deze video » Video: dansmoves Máxima en Willem-Alexander gaan de wereld over Bekijk deze video » Zien: Amalia zet herstelde zeeschildpad terug in de zee op Curaçao Bekijk deze video »
Royals :
Amalia tegen Willem-Alexander tijdens brandweer-demonstratie: 'Heel irritant' (video)

Slachtoffer
Op de eerste dag van het koninklijk bezoek aan Sint-Maarten neemt prinses Amalia deel aan een demonstratie bij de lokale brandweer en het Rode Kruis, samen met haar vader. Willem-Alexander is alleen niet van plan om zomaar mee te werken... 'Ik heb een heel irritant slachtoffer.'

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's